Bemutatkozás

2012 őszén alakult vállalkozásunk. Olyan online megoldások kialakítását, projektek megvalósítását tűztük ki célul, amelyek a mezőgazdaság világában újdonságként hatnak. Az agronline.hu Kft., az Agrárprint Kft. és az Agrárrendezvények Kft. speciális portáljaival, nyomtatott kiadványaival és egyedi rendezvényeivel lépett be a hazai agrármédia piacra.

Weboldalaink közül elsőként az agrarnaptar.hu oldalt készítettük el, ahol aktuális események helyszíne és időpontjai, leírásai találhatók. Ezt egy apróhirdetési oldal, az mgapro.hu követte. Érdekes színfolt az agrarkupon.hu oldal is, mely a jól ismert kuponos oldalak mezőgazdasági termékek, szolgáltatások közvetítésére hivatott változata. 2014 februárjában megvettük az agrárhírportálok közül az egyik leglátogatottabb oldalt: agrotrend.hu. Jó beruházásnak bizonyult. Szignifikánsan emelkedő látogatottságunk, márkás hirdetőink és fejlesztéseink stabil és megbízható megjelenést, olvasottságot és érdeklődést biztosítanak hirdetőinknek és olvasóinknak egyaránt.

A 2014-es év nagy újdonsága volt a mezőgazdasági médiapiacon Az Év Agrárembere Kitüntető Díj, melyet olyan szakembereknek kívántunk adni, aki társadalmi felelősségvállalásuk és tevékenységük alapján erre a legméltóbbnak bizonyulnak. Az elképzeléseinket visszaigazolta a gyakorlat: azóta már harmadik alkalommal rendeztük meg a versenyt, amely egyre nagyobb tömeget mozgatott meg a jelöltek és szavazó bázisuk körében ill. tágabban tekintve az agráriumban és médiában is egyre nagyobb figyelmet kapott ez a kitüntető díjunk.

2016 végén indítottuk Profimagazin néven az Európa szerte népszerű mezőgazdasági-gép magazin magyar változatát, ami minőségében és tartalmában is hiánypótló termék.

Az Év Agrárembere kitüntető Díj megalapításával, s megszervezésével a szakembereket már a figyelem központjába állította vállalkozásunk, az Agrárrendezvények Kft. 2017-ben is több újabb projekttel kívánunk továbblépni és az eddigi szellemi irányvonalat követve 3 területen díjazzuk az arra legméltóbbakat :

    www.magyarorszaglegszebbbirtoka.hu

  • keressük az ország legszebb birtokát (www.magyarorszaglegszebbbirtoka.hu)
  • megválasztjuk az év legszebb agrár témájú fotóit (www.agrofoto.hu)
  • díjazzuk az agrár-marketing területet is (www.agrarmarketing.hu)

Üzletileg is megfontolt, értékes ajánlatokkal várjuk tehát hirdetőpartnereinket és olvasóinkat, látogatóinkat is.

Üdvözlettel :
Mátrai Zoltán
címzetes egyetemi docens
Ügyvezető igazgató

Comments are closed.